contact us

Cartography

Hiking maps, maps and atlases, cartography around the world. Maps of the trails, cartography for cyclotourism and mountain biking

Mountain

Alpine guides, hiking guides, technical manuals for summer and winter mountaineering. Mountain literature and filmography

Navigation

Nautical manuals, nautical cartography, books and literature for sailboat and motor

Travels

Travel guides and travel literature for Italy, Europe and the rest of the world

Military

Collection of the best publications (books and DVDs) on the mountain war on the Alps and the rest of Italy and Europe
advanced search
back

Senda de Camille circular trek

Mapa/Guia Excursionista

La Senda de Camille et porta als millors paratges del Parc Natural Valls Occidentals

Seguint els passos de Camille, un dels últims óssos autòctons i que tenia en aquesta zona el seu hàbitat natural, descobriràs una part única de la serralada pirinenca.

Des d’aquí et convidem a conèixer i recórrer aquesta Senda. Comptem, al llarg del recorregut, amb una xarxa de refugis degudament equipats perquè el descans en cada etapa sigui també alguna cosa especial.

La informació que oferim et permetrà triar el punt d’inici, el sentit de la marxa, l’ascensió a qualsevol dels bells pics com Petrachema, Agulles d’Ansabère, Castell d’Acher, Aguerri, Bisaurín o Acue i visitar paratges com els ibones de Estanés i Arlet, Vall dels Sarrios, Bosc de les Hayas, la Gola de l’Aspe o el circ de Lescun. En definitiva, gaudir de la riquesa natural d’aquestes valls.

La Senda de Camille és una travessia amb una mitjana de sis hores de marxa per etapa, la qual cosa requereix bona condició física, un mínim nivell tècnic i capacitat d’orientació (interpretació de mapes, maneig de brúixola …)

Idiomes: català, castellà, francès

add to wish list
€ 15.00
quantity
- 1 +
ship to :: Italia
Corriere espresso € 5.50
availability
usually shipped within 10/25 days
add to cart